mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Sunday, October 31, 2010

alhamdulillah!


Salam smua~

arini ina nk mengucapkn kesyukuran yg x terhingga... kerana semalam, 30.10.2010, sebuah majlis pertunangan telah berlangsung dengan selamat...... alhamdulillah... thanks buat smua sanak saudara dan sahabat yg telah mendoakan agar majlis ini berjalan dgn lancar....

smoga dlm tempoh ptunangan ini, smua dugaan dan cabaran dpt d tempuh dgn jayanya.. amiin~ :)



Wednesday, October 27, 2010

rindukah dia? sayangkah dia? cintakah dia?


Salam!

arini, ina ade peluang utk update en.belog. memandangkn skrg ni musim xm, so, ade la mase ckit2 nk update en.belog tersayang ni kan.. :)

wah, lepas xm ni kan... cikgu2 lain dok bz semak kertas ujian.. ina plak nk wat ujian pelepasan. pastu nk mula train budak2 utk tarian sempena Majlis Penyampaian Sijil & Hadiah.... n masa MPSH tu nnt, ina jadi MC lagi... huhuhuhu... alamat nye berjawatan tetap & berpencen la ina utk MC ni... tp xpe, ina anggap tu sbg cabaran utk ina memajukn diri! chaiyok2~ :D positif kn diri anda :D

haa.. lari dr topik plak ina ni... hihihihi.. ok. berbalik kepada topik asal... rindukah dia padaku? cintakah dia padaku? sayangkah dia padaku..? haaaa~ panas2... :P buat ms ni, itu la yg ina nmpk... tp... rs nya buat masa ni, biarla ina berkawan dgn smua org.. itu yg tbaek..

sekiranya wujud ketiga2 perasaan tersebut pada dirinya, ina hanya terima... itu hak dia & kita xboley nk halang.... n ina xmrahkan dia... xkn la krn dia bperasaan begitu, kita nk putuskn psahabatan yg telah terjalin kan... ina tetap hormati prasaan dia, tp, bg ina plak, biarla hanya sekadar teman biasa.... pengalaman lama buat ina takut utk fikirkn smua tu... huhuhuhu...

sekiranya telah tertulis dia mmg tercipta utk ina d masa dpan, insyaAllah, dgn izinNya, ina akan mbalas prasaannya, cintanya, sayangnya, rindunya setelah benar2 ina dia milikki secara sah... tp, andai dia bukan utk ina, ina sentiasa doakn yg terbaik buat dia.. agar dia berjumpa dgn sum1 yg benar2 layak buat dirinya... amiin~ :)

okla... rasa nya yg tu je ina nk type arini.... smua dh ina luahkn... rasa ringan sikit beban d dada ni... hihihhi... ok guys, smoga kalian jugak baek2 saja k.. thanks sbb visit & sudi mbaca~

wassalam..

Tuesday, October 26, 2010

terima kasih!


Salam!

wah.. agak lama jugak ina x update en.belog ni... dlm sebulan ade rs nye... ini d sebabkn perkara yg x dpt d elakkn... ina langsung xley nk curi masa utk update blog sbb agak sibuk after cuti raya aritu... minggu ni baru boley menarik nafas lega cket... huhuhu...

pape pon, ina hepi sgt sbb dh selesaikn tugas2 yg d amanahkn oleh GB dgn baek.. skrg nk fokus xm budak2, pastu nk fokus utk plan next yr plak... :)

tp seblum tu, ina nk ucapkn trima kasih la byk2 buat smua yg ada dlm hidup ina... terutama sekali my mom, daddy, brothers, adik ipar-ani, kakak ipar-kak rina, beloved frens-erny, fareez & mr.bodyguard yg slalu jd mangsa utk dgr my problems... hihihhii... i know, my secrets akan korg jg dengan baek kan!! :) thanks jugak sbb slalu bg nasihat, smngt utk teruskn kehidupan & bkhidmat d tmpat skrg, wpun br beberapa bulan, ina dh d'hadiahkn' dgn cerita2 panas, suam2 kuku, sejuk yg xsedap d dengar~ T_T

apepon, ina anggap smua ni adalah cabaran utk ina hadapi, supaya ina lebey tabah d masa hadapan!

lastly, buat mereka2 yg ina sebut kat atas tu, THANKS A MILLION GUYS!!! I LOVE U ALL SO2 MUCH!!! :D

smoga Tuhan akan merahmati hidup kalian, n mbalas jasa baek korang k.... amiin~