mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Thursday, September 23, 2010

buat-sahabat


Salam!

arini, ina nk tulis pasal pesanan buat sahabat ina... smlm dok borak dgn dia, dia mngadu kat ina... hurm... kesian plak kat dia... huhuhuhu... lepas satu, satu dugaan yg ina tempuhi.. belum selesai lagi masalah dgn my 'fruit heart', dh dtg plak masalah lain.. huhuhu...

ape2 pon.. buat sahabat ina yg dua org ni, jgn gaduh2, jgn confius2.. tetapkn lah hati korg berdua, pasti korg akan temui jwpn nya kelak.. lagi satu, jgn lupa mohon petunjuk dr Illahi k...

ina syg kn korg berdua, sama rata.. ina xnk, disebabkn ina, korg bergaduh, bermusuh.. dan ina pun xnk gaduh dgn korang.. ina sygkn persahabatan kita.. apa2 pun, ina bahagia, suka tengok korang bersama... ina akan doakn smoga hbungan korg berkekalan tau hingga akher hayat... amiin~

lastly, pesanan utk korang berdua...

buat bidadari (bukan nama sebenar),
"jgn keliru2 dgn prasaan sendiri... yakin dgn apa ya ko rasa.. & hargai apa yg ko rasa skrg. sbb itu adalah anugerah drNya.. k? besides, do trust him. he do loves u, i guess. give him sumtimes utk yakin dgn apa yg dia rasa. n dont 4get to show ur love to him utk myakinkn nya. jgn ego mcm dulu lg. jgn biarkn pisang berbuah 2x. jgn fikir yg bukan2, xbaek utk kesihatan perhubungan korg berdua. lastly 4 u bidadari, lupakn all those things yg pnah tjadi antara aku n bidadara, smua tu xpenting, xperlu ungkit, bercerita or asked him ttg apa yg pnah kitorg lalui swaktu kitorg rapat dahulu... we r just close frens. biarkn ia jd kenangan lama, n u, cipta kenangan baru bersama beliau.."

buat bidadara (bukan nama sebenar),
"hargai la bidadari. she do loves u so much. treat her nicely.. she deserve 2b happy now. jgn lukakn hati beliau lagi. sbb kami pnah terluka; kisah cinta kami dulu sm sj, aku & dia tahu bgmana rasa sakit nya terluka d tipu lelaki selama beberapa tahun.. huhuhu.. so, now bidadara, please please please! treat her nicely k... i want to see her happy! and i know, she's happy with u rite now. one more thing, lupakn kenangan lama kita, cipta kenangan br with her.. u deserve sum1 like her.. n i know, u can make her happy, coz, last time, i was happy when im with u, even hanya sbg seorg teman rapat.. "

smoga korang bhgia.. mkn nsk minyak nnt jgn lupa jemput! aku akn doakn korg dr jauh n kita bertiga akn tetap bersahabat baik hingga akher hayat! rindu nk bgurau senda dgn korg mcm dulu dlm conference room kat YM!

1 comment:

  1. dimaafkan tak semestinya kesilapan itu dilupakan...sekali terluka akan terasa selamanya.
    ~ untuk Ina & Bidadari ~

    ReplyDelete