mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Saturday, February 9, 2013

Two Years Ago..


Assalam..

Guys.. If korang follow blog ina, ade satu kejadian d mana ina terlupa birthday sum1 mase tu.. Pls read dis..
Beliau marah, terkilan, tak puas hati mase ina wish pada pagi tersebut- time2 gni la.. Dah xplain elok2 pon siap marah.. Bkn ape, mlm seblum tu pdhal ade je msg2.. tp sbb TERLUPA, trus tdo without wish him happy birthday.. Dah pagi, bile bukak FB, br ternampak muke die dlm list Birthday Today... Hahaha.. Kantoi kan mmg lupa bday org tu.. Cian..Hihihi..

papepon.. Happy Birthday Mr.Cinta a.k.a. Apek~ semoga hidup kamu bahagia di samping yg tersayang, dimurahkan rezeki, sentiasa dberkati Yg Maha Esa.. Jaga diri... In Sha Allah, pjg umur, kita jumpa lagi sekiranya diizinkan olehNya..

No comments:

Post a Comment