mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, September 13, 2011

amat bermakna...


as salam!

walaupun hanya sebentar, tapi semua itu amat bermakna....


guys..... ina nk wish selamat kembali bekerja bagi yg baru je nk masuk kerja setelah bercuti 2minggu, trutama skali mr.cinta... wah, sronok tol kan die cuti ry smpai dua minggu... dak2 skolah pon xcuti panjang gtu.. tp xpe, ina akan balas dendam cuti hujung tahun nnt.... jgn jeles tau apek! hikhik... :)

alhamdulillah.. ina panjatkan kesyukuran atas semua yg telah berlaku spanjang 2minggu tersebut.. unexpected akan jd mcm ni... lagi satu, mungkin jugak sbb ina dr mula lagi x merancang apa2, n ina dh set mind utk biarkn bnda tu berlaku tanpa sebarang prancangan - just follow the flow.. dari hari ke hari, bertukar dari minggu ke minggu, pengakhirannya, ina hepi, dia pon hepi jugak...

walaupun kitorg hanya ada masa yang singkat utk diluangkan bersama, tp pengisiannya yg penting - dpt spend time together & lakukan aktiviti bsama2 dia, my family n his family... Thanks to both sides of the family- really appreciate those moment!

lagi satu.. thanks to the families sbb dpt menerima hubungan kitorang... my side smua nya kelihatan oke... his side pon oke jugak - seperti yg di-inform oleh beliau.... tp kan, apa yg ina pasti, both side terkejut dgn hubungan kitorg - kot... esp my brothers - derang mmg tkejut, sbb they tot the only girl in the family ni still single and available lagi.... hahhaha.... bkn ina xnk inform derang sebelum ni, cuma, ina xready lagi.. biarlah ina kenalkn dia & dia kenalkn ina masa raya; spt yg ina n apek dh bincang sebelum ni...

apa2 pun smuanya ini berlaku dengan izin Yang Maha Esa... ina syukur sangat2.....


:: sepetang di pantai Mukah ::

:: her & him @ Belawai ::

:: pokok d tepi jalan yg chantek @ Tanjung Manis ::


Ya ALLAH, Kau peliharakanlah rasa ini andai aku memang ditakdirkan untuk menjadi miliknya. amiin~


No comments:

Post a Comment