mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Wednesday, September 14, 2011

Majlis Jamuan Cemerlang UPSR & Ramah Tamah Aidilfitri 2011


as salam!

guys.... pada 8 September 2011 yang lepas bertempat di Dewan Masyarakat Oya, telah diadakan dua majlis iaitu Majlis Jamuan Cemerlang UPSR 2011 & Majlis Ramah Tamah Aidilfitri peringkat sekolah...

majlis tahun ni berbeza dgn majlis tahun lpas (dgr senior ckp, sbb last yr ina xmasuk skolah lagi ms derang wat Majlis Izin Ilmu).. apa2 pun prubahan yg dlakukan oleh pihak pengurusan baru, kitorang terima dan bkerjasama utk mjayakan setiap perancangan yg telah, sedang dan akan dilaksanakan utk kebaikan bersama....

okela.. ina mls nk tulis pnjg2, korang tengok la gmbr yg d-capture oleh cikgu Fareez ea...


:: me & adek - sedang putarkan lagu raya sementara menanti kehadiran jemputan ::


:: pulut kuning utk murid2 yg bakal menduduki UPSR ::

:: MC's & bhgian siar raya standby ::

:: para jemputan, barisan guru & murid2 tahun 6 yg dsayangi ::

:: senior teachers ::

:: ketibaan tetamu jemputan - wakil Pegawai Pelajaran Daerah Dalat ::

:: VIP's ::

:: bacaan doa ::

:: ucapan YDP PIBG ::

:: ucapan GB SK DPM ::

:: ucapan perasmian ::

:: upacara suapan pulut kuning oleh ibu bapa - kasih seorang ayah ::

:: kasih seorang ibu ::

:: upacara penyerahan kad motivasi oleh guru kepada anak angkat - murid tahun 6 ::

:: my anak angkat - first ::

:: my anak angkat - second ::

:: masa utk makan! ::

:: dh habes mkn, lepak jap, seblum sesi penutupan ::

:: smpat lagi reply msg mr.cinta ms ni - dlm ms yg sm, sy buli beliau ::

:: penyerahan cenderahati ::

:: MC's pon kene reti cmne nk handle bnda alah ni, xkn nk pegang mic je kan ::




No comments:

Post a Comment