mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, November 1, 2011

its NOVEMBER...


as salam!

guys... agak lama jugak ea ina x update dis blog.. mana tak nya, kesibukan melanda diri ini sepanjang bulan Oktober... program sekolah dan daerah bertimpa2... smpaikn, sepanjang bulan oktober ina xblik Sibu.. huhuhu... papa pun, smua tu tugasan yg telah dberikan, maka, perlulah dlaksanakan dgn sehabis baek, bukan? :)

ok, hari ni masuk bulan baru dh... its NOVEMBER! kalo dh november ni, mmg akan mjadi teramat bz, with data yg perlu dkemaskini - spt data Pemulihan, data LINUS dan data PROTIM.. boleh dikatakan, bulan ini adalah bulan data... hihihih...

itu baru satu, blum lagi xtvt lain... minggu depan Sukaneka PIBG Sekolah, lepas tu, Majlis Penyampaian Sijil & Hadiah... spt biasa, ina akan melontarkan suara yg xbrapa nk merdu masa MPSH nnt... wpun majlis tersebut adalah majlis peringkat skolah, tp, dgn kedatangan tetamu jemputan dari kalangan YB, maka, secara automatiknya majlis tersebut akan mjadi sebuah majlis formal yang sangat formal lah (hahah. ape punye ayat daaa~ :p) papa pun, guys tolong doakan smoga majlis tu berjalan dgn lancar ea... tengkiu!

lastly, but not least, yg paling penting adalah, CUTI SEKOLAH AKAN BERMULA PADA 18 NOVEMBER NANTI!! hikhik... mengalahkan murid2 plak kan cikgu ni... ina bukan ape, byk bnda ina nk setel swaktu cuti sekolah nnt, selain dpd tugas d sekolah.... apekah bnda yg nk d setel tu, aaa.. nnt2 ina story mory oke..

kla guys.. ina nk prepare ckit sebelum masuk kelas.. nk jage exam budak2 ni... tkcare ye guys.. wassalam!


"Dear November, please be good to me. Because, October disappoint me."



No comments:

Post a Comment