mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Thursday, November 10, 2011

sabar vs. cerita kami


as salam!

guys, kebelakangan ni, semacam xde idea nk update enche belog. huhuhu... mungkin dsebabkn terlalu memikirkan hal kerja, maka, secara tidak langsung idea yg merepek2 pun semakin susut... hahaha... mane tak nye, berturut2 ni dok update data.. naik pening gak kepala.. mane nk kejar student, mane nk kejar cikgu nye plak.... dlm masa tu plak, tpaksa attend bengkel ini la, bengkel itu la, meeting itu la, meeting ini la... alahai.. byk keje tau... huhu.. tapi, ape boleh buat, dh tugas kan.. smua tu tugas rasmi gak.. kene la wat dgn sehabis baek... :)

ok, cukup la tu utk mukadimah... ;p skrg teruskan kpd tujuan atau objektif utama kewujudan entri ini... hihihi...

guys.. lately kan, dlm sibuk2 setel hal kerja, sempat jgak ina fikir pasal diri sendiri, pasal cerita kami..... hurm..... ntah la.. ina pun xtau nk story mcm mana...

tp yg pasti... kejadian itu, tragedi itu, sememangnya Tragedi Oktober.... ssah utk ina lupakn hal tersebut, wpun ina paksa diri ina utk lupakn those things, tp, hanya Allah je tahu, betapa hancurnya hati ina... ina cuba utk meneruskn cerita kami, trus memberi ruang dan pluang spy kesilapan itu dperbaiki dan dpt mbuktikan ksilapan itu tidak akan diulangi d masa hadapan... tp, sbg manusia biasa, ina akan sering teringt those unwanted memories... n pd saat tersebut, ina wish sngt2 yg ina boleh pilih those unwanted memories from my Short-term Memory & Long-term Memory and then press button SHIFT+DELETE! :'( tp, apakan daya kan... memory manusia bkn nye mcm memory lappy, pc.. huhuhu.... so, tpaksa la ina kuatkn smngt, tabahkn hati dlm menempuhi saat2 terkenang akan those unwanted memories....

hurm.... apa yg ina pasti, setelah apa yg berlaku dlm cerita kami, kesabaran itu penting utk ina teruskn jugak perjalanan cerita kami...

doakan ina ye guys spy kuat smangat dan sntiasa bsabar dlm meneruskn cerita kami oke? kla.. kite jumpe lagi dlm entri lain oke... wassalam...


"syg, walau apa pun yg berlaku.. sentiasa ingt kata2 kmk yg cgek ya..."

No comments:

Post a Comment