mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, January 18, 2011

saya homesick



h-o-m-e-s-i-ck
Salam!

homesick? YEP!! huwa~

rase nk nangis dok merindu mak, abah, abg2 n adik kat rumah... andai la ade doremon, nk saje pindahkn rumah ke cni... pastu, ofis abah, abg, adik, pindah kat cni jugak... haa, biar smua org ada kat cnii.... kan senang gtu.. xde la nk homesick segala bagai... tp, tu smua cite dongeng... mane la buley nk wat cenggitu kan... huhuhu..... sabar je la ea... demi tugas, demi menabur bakti utk negara, ina akan tetap berada d cni dan bersabar atas segala yg telah tersurat dlm hidup ina sejak azali lagi.. chewahh~ hihihi...

tp, mmg betul la... homesick gile, kat mak trutama nye... selain tu, rindu nk makan masakan mak, rindu nk dgr abah berleter (hihihi), rindu nk tgk adik g modified kete die, rindu nk tgk abg makan dgn byk nye stiap kali lpas masak, rindu nk bagi makanan kat kucing2, rindu nk men2 ngn kucing2.... rindu nk baring2 smbil tengok tv, rindu nk bermalas2an kat rumah.... adehh.. kalo nk list kn satu persatu, mmg smpai taon dpan pon xhabis ni... huhuhu..

yg pasti, minggu dpan, ina MESTI balek! d ulang semula, MESTI!!! M-E-S-T-I~
insyaAllah~

kla guys, tu je nk mengarut arini.... jumpa lagi dlm entri akan datang.. daaa~


Home is a place you grow up wanting to leave, and grow old wanting to get back to.
~John Ed Pearce~

1 comment:

  1. salam singgah
    sambil folo ur blog..
    folo me bck dear..

    ReplyDelete