mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Friday, January 14, 2011

hujung minggu tiba lagi


Salam!

guys... mcm cepat je hari berlalu skrg ni.. rs nye, br hujung minggu lepas ina g mandi2 sungai, g pekan sabtu, g pasar minggu kat dalat.. tup2, esok dh hujung minggu balek... wahhh.. knp hari berlalu sngt cepat skrg ni... :( trase tua la plak bl hari berlalu sngt cepat.. erk!

tp xpela kan.. kite just ikut the flow je ea.. so, hujung minggu dtg lagi.. ape plan korang ea? ina ade plan baek dh.. dlm kepala ni ade mcm2 plan. tp xtau la akan menjadi ke x.. hihihi...

nk g memancing ker?

nk g kebun ker?

nk prektis mengayuh ker?

nk mandi sungai ker?

haa.. atas tu antara plan hujung minggu ni. plan ni mcm aktiviti tambahan la drpd aktiviti biase setiap hari n setiap hujung minggu... slalu nye kalo hujung minggu akan g pekan sabtu, men masak2, jalan2 cuci mata, membelai manja en.boify (erk~!), lepak2 kat pantai mukah, lepak2 n borak2 kat wharf, g jogging (aktiviti harian dh ni) dan mcm2 lagi...

dgn ada nye aktiviti tambahan d hujung minggu ni, insyaAllah hidup kiter akan lebey colorful.. betul x? hihihi... kite kn ade 2 ari, pagi sabtu tu kite g kebun dulu, balek dr kebun, tgh ari nye, kiter g mancing plak. balek dr mancing, kiter g mandi sungai. esok nye plak, kiter wat bnda yg same or lain, cume ptg tu, kiter prektis ngayuh sampan... :P

waseeehhhhhh, baek punya plan ina kan.. haha.. xtau la dpt dlaksana kan ke tidak.. kalo cuace mengizinkn, insyaAllah, akan dpt dicapai dgn baek nye, tp kalo ujan trun, dok memerap dlm rumah ler jwbnye... hihihi

so, wat korang smua, plan la aktiviti menarik hujung minggu ni bersama yg tersayang, oke? yg tersayang ina nun jauh d Sibu, so hujung minggu ni ina akan spend quality time with yg tersayang yg ade kat Dalat je.. hihihi :) <3>

No comments:

Post a Comment