mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, July 19, 2011

Happy 1st Anniversary.....


As Salam!

alhamdulillah. hari ni, genap satu-tahun-sepuluh-hari usia iNa MaRLiNa !!! & satu-tahun-sepuluh-hari yg lepas, this is my very first entry... :)

actually, this is my 3rd blog. ina ber-blogging since 2007 (kalo xsilap la)... ms tu baru2 lagi, crita dlm blog pon, byk mlibat hati & perasaan, slain sharing info yg ina rs bguna utk readers.. tp, after 'dat thing', ina ambil keputusan utk deactive, stop (and ape2 la yg bkaitan dgn tindakan ina mase tu.. hak2) ber-blogging, updating blog tersebut.

after 1 year, ina trase cam xsyok bile bhenti menulis, sharing info dgn other people, then ina ambik keputusan utk start ber-blogging lagi... then, wujud la blog yg kedua. tp blog yg kedua bertahan utk beberapa bulan saja. (atas sbb2 yg tertentu, ina tpaksa delete blog ke2).

selepas ina bhenti utk kali ke2, ina xpnah sangka akan wujudnya blog yg ke3... mule2 mmg ina xnk dh, tp spt yg ina ckp awal td, ina rs xsyok bile xmnulis... then, after few months, ina start with a new blog, new life, & new me (at that time la..) n mcm yg sebelum2 nye, gaya penulisan, entry yg ina share still sama.. ina luv sharing things yg ina suke dgn readers, sharing articles yg berinformasi... sbb en.belog ni la tempat ina melepaskan macam2 rasa (yg rasa nya xperlu ina beritahu secara details) :)

so, itu la sedikit sebanyak sejarah sepanjang ina aktif dlm dunia blog ni.. :) trimas buat teman2 yg sudi menjenguk stiap kali ina update en.belog ini, tak kisah la ina update pasal diri ina, or artikel2 yg ina nk share utk tatapan korang.... tolong doakan semoga ina tetap akan menulis dan menulis tanpa henti oke. :)

No comments:

Post a Comment