mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, August 16, 2011

16 Ogos 2010 - 16 Ogos 2011


As salam!

guys... bulan Ogos merupakan salah satu bulan yg amat bermakna dalam hidup ina.. sebab, hari ini dalam tahun lepas merupakan tarikh ina dilantik sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah... cewah.. punya pjg nama jawatan tu kan... haaaa, itu nama jawatan yg kurang glemer, kalo name glemer nya plak, C-I-K-G-U! hihihi ;p

alhamdulillah... ina bersyukur sngt2 atas semua ni.... tahun lpas, masa posting pun, ina ingt lagi... mase tu bulan puasa.. kitorang masing2 dok bergurau, "alahai, berbuka atas bot panjang ar gini".. especially yg posting kat Sabah & Sarawak... sbb kitorang intake Jun 2009 adalah intake khas utk ke pedalaman Sabah n Sarawak... so, masing2 mase study dh persiapkn mental dan fizikal utk ke pedalaman... tp, bl dpt tahu penempatan sekolah masing2, ada yg bernasib baik dpt kat bandar, ada kat luar bandar, n ada jugak yg ke pedalaman.... smua tu tlah ditakdirkn bukan?

papepon, utk geng2 KPLI JUN 2009 d seluruh Malaysia...
Satu tahun dah kita bergelar pendidik. semoga berjaya dalam semua hal yang dilakukan. oke?!

p/s: saya rindu kat kawan2 KPLI Ambilan Jun 2009 IPG Kampus Dato Razali Ismail, Terengganu...


No comments:

Post a Comment