mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Friday, August 6, 2010

baby-itu-comel


Salam!

tengok je tajuk kat atas tu, korang pon dh leh agak kan aku nk citer ape kali ni.. hihihi... kali ni, aku nk cite, betapa comey nye ciptaan yg maha Esa--baby.....

baby ni, xkisah la laki ke ppuan, dua2 pon nmpk COMEL sngt!!! lagi2 kalo baby tu adalah milik kita sendiri kan... tp, skrg blum punya rezeki lagi, insyaAllah, masa akan datang.... hihihihi... ;)

tengok org len, dok dokong baby, dok tringin sangat nk ada sorang... haha... xkisah la anak kawan ke, anak sedara ke, as long as boley dokong dak kecik ni, boley main2, boley borak2 dgn derang... wpun derang xley nk borak dgn kite, tp, once die senyum or gelak2, terhibur hati tau....

kalo aku kn, aku xkisah la boy atau girl. dua2 pun bley mghibur hati aku... boley buat aku gelak2, boley buat aku senyum... arggh~ teringin plak ni... adoi, tp xkawen lagi... lallalal~ :P

wahai abg2 dan adikku, cpat2 la kawen, sy mahu anak buah! hahahahah

baby tu comey bila die gelak2...
baby tu comey bila die senyum...
baby tu comey bila die nk nangis...
pendek cita, baby ni mmg comey!!! ;)

:: comey kan baby boy ni ::

:: tengok, senyum yg comey ::

:: baby arab ni ::

:: baby gurl pakai baju bunga2, owh! ::

No comments:

Post a Comment