mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Tuesday, August 3, 2010

k e p u c a t a n


Salam!

haa... entry kali ni, aku nk meluahkn rasa tidak puas ati bila gambar yg diambil kebanyakkn nye menyerlahkn kepucatan yg maksimum! aku benci ar, dh elok dh posing tp aku xley nk upload sbb ketara sangat aku nmpk pucat dlm gmbr tu... omputeh kate "she looks so pale!"

utk mengurangkn kepucatan yg terserlah, terpaksa la aku touch up gmbr tu skit, bg ummphh... hihihi....

bukan sorang 2 je tegur, tp ramai gak yg tegur depan2 yg aku nmpk pucat! huhuhu... jenuh ar nk makeup bagi ilang nmpk pucat. aku xsuke nk makeup tebal2.. biar la ala kadar je., mcm pakai eye liner, maskara, lip gloss. cukup! tp, still gak, ade yg tegur kepucatan yg melanda diri ku ini...

cmne agaknye eh rupe aku... pucat mcm mayat ker? hahahahaha... papepon, aku akn try la mengurangkn kepucatan yg melanda diri ini.... :P

kat bawah ni aku letak satu gmbr aku nmpk pucat yg tidak d edit! huhu

:: pale ::

No comments:

Post a Comment