mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Thursday, August 19, 2010

kasut-tumit-cedera


Salam!

haa, arini ina nk cerita pasal kasut tumit tinggi yg telah tercedera.... lawak kn entri ina kali ini... bukan ape, ina xtahu nk wat ape lagi dh ni, tu yg terdapat idea utk tulis entri ni smentara menunggu masa utk balik.... hohoho~ ;P

mesti korang nk tahu kan mcm mane ina dapat idea utk entri kali ni kn? haa, ni la yg ina nk cerita ni.... korang bace dgn teliti eh.... hiihihi...

ina kat sekolah ni dh masuk 2 hari... ina xtahu keadaan sekolah ni mcm mane sehinggalah ina menjejakkn kaki d sekolah pada hari selasa yg lepas... ina xde la bawak kasut yg flat kat cni, ina just bawak, 2 kasut tumit tinggi, satu brand new, satu lagi yg gune masa kat IPG aritu.... ;)

alkisahnya, kasut tumit ni telah tercedera akibat ina melalui jalan yg bertiti dari kuarters ke bangunan sekolah... mase dok lalu kat laluan bertiti tu, tumit kasut ina ade la byk kali jugak tersangkut / termasuk dlm celahan kayu kat laluan bertiti tersebut.. maka, dgn itu rosaklah my kasut tumit tinggi~ huhuhuhu...

nnt kalo balek rumah, kene g amik ar sandal yg flat~ T_T

No comments:

Post a Comment