mari ikut

wow weeee~

pregnancy calendar

Friday, July 30, 2010

-sweet-memories-


Salam!

aku nk share dgn korang.. aku hepi sngt!!! tercapai gak niat aku jumpa dgn kakak kesayanganku SITI FATIMAH. siap die masakkn spagetti lagi, tau2 je tu favo adik die ni.. hihi.. lpas makan tu, smpat gak kitorang tangkap2 gmbr utk wat kenangan. aku nk ambik berkat je, ambik berkat ibu mengandung! hahaha.. kawen xlagi nk ambik berkat lak.. hihihihihi..

pape pon, aku hepi tengok derang berdua dh tukar status.. sntiasa doakn yg terbaik utk mereka...

kakak n zai, tolong doa utk ina plak yer.. :)

sape sangka kan, cepat je masa berlalu... dulu, boley lagi jln2, shopping2 kat Jaya Jusco (JJ) Wangsamaju, KLCC, jln2 kat tesco ampang. wah, sampai sesat2 aku ngn kak tim nk lik rumah kat setapak indah tu. pastu, ingt lagi kitorang drive g ofis aku kat petaling jaya, kak tim xtau jln, aku lak masa tu xde lesen lagi, so, aku la penunjuk arah utk kak tim. alhamdulillah, smpi gak kat ofis. pastu wat keje kat ofis jap, kitorang g survey perabot. nk beli katil bujang utk bilik kitorang ar. hihihi.. pastu xtvt mlm hujung minggu plak, kitorg g jln2 kat uptown, cuci mata je termampu.. nk shopping masa tu, gaji ciput jer... hihihi..

itu la life kat kl ms keje dulu.. hujung minggu je dpt spend time dgn derang. kalo weekdays tu, kadang2 aku lik keje, derang sume dh tdo. mane x nye, kadang2 aku kene g observe lecturer2 kat IKBN Dusun Tua, kelas derang habis kul 12tgh malam! so, after 12 baru leh gerak dr sana. dr Dusun Tua nk ke Setapak Indah, imagine la brape jauh. mana x nye, kul 1 ato 2 pagi baru smpi rumah. pastu, the next day, kene g keje lagi. mcm tu la life aku kat KL satu ketika dahulu.. aku la Admin, aku la wat Marketing, aku la Lecturer, aku la g meeting ganti bos... penat mmg penat, tp pengalaman tu mahal harganya. aku xley nk dpt dari mana2.... =)

wah, melalut dh aku ni.. hihihi.. pa pe pon, mereka la yg teristimewa! esp kakak ku, kak Tim.. sbb die mmg seorg yg POSITIF! itu aku suka pasal die. sntiasa menjadi sumber inspirasi dr dulu.. thanks akak!

ok, kat bawah ni ade la gmbr ms kat umah kak tim.. tengok la, mmg aku betul2 nk ambik berkat ni.. hahahha =))



:: three of us! derang berdua dh tukar status ::

:: kak tim tetap maintain wpun bakal bergelar ibu xlama lgi ::


:: with hot mama! ::



:: ini namanya 'ambik berkat'! :D ::


~sentiasa mndoakan yg terbaik utk kalian berdua, wahai sahabat! i luv both of u!~

2 comments:

  1. Bestnyer artikel ina..hihihi...apa- apa pun..we must face any problems with positive thinkin ok..dan dont forget ur dream to cont. your study..do early planning..mcm k.tim..terpaksa hold perancangan belajar..untuk tumpu si kecik dalam perut.hihih but never forget that dream..InsyaAllah doa..dan usaha apa pun dream kita..akan tercapai..sedikit demi sedikit..(6_^) itu lah penting nya sabar and never give up..kejayaan tidak perlu terlalu besar utk dibanggakan..cukup sekadar kepuasan hati..niat dan ikhlas kerana Allah.. Okies adekku..Nnt dah posting give the best!!!..wherever u r..=)

    ReplyDelete
  2. kakak, thanks utk kata2 yg indah tu... ina hargai sangat2...!!! i luv u kakak!!! =)

    ReplyDelete